Måndagen den 21 maj 2018

Anteps Restaurant, Pizzeria & Kebab / Veckans luncher

Vecka 21        

Måndag
- Korvgratäng med potatis.
- Stekt fisk med räkröra och potatis.
- Lasagne al Forno eller Moussaka.
- Veg. pasta formagio.
- Pasta carbonara
- Valfri kebab, pizza 1-20 eller valfri sallad.

Tisdag
- Raggmunk med stekt fläsk och lingon.
- Pocherad fisk med saffransås och potatis.
- Lasagne al Forno eller Moussaka.
- Vegetarisk lasagne.
- Pasta carbonara
- Valfri kebab, pizza 1-20 eller valfri sallad.

Onsdag
- Biffgryta med grönsaker och ris.
- Strömming, skirat smör, lingon & potatismos.
- Lasagne al Forno eller Moussaka.
- Vegetarisk aubergine picata..
- Pasta carbonara
- Valfri kebab, pizza 1-20 eller valfri sallad.

Torsdag
- Ärtsoppa, pannkaka mede sylt och grädde.
- Stekt fisk med franska örter och potatis.
- Lasagne al Forno eller Moussaka.
- Vegetariska enchiladas.
- Pasta carbonara
- Valfri kebab, pizza 1-20 eller valfri sallad.

Fredag
- Fläsk schnitzel med rödvinsås och potatis.
- Fisk gryta med grönsaker.
- Lasagne al Forno eller Moussaka.
- Vegetarisk pytt i panna.
- Pasta carbonara
- Valfri kebab, pizza 1-20 eller valfri sallad.


Sallad, måltidsdryck, bröd och kaffe.

Välkommen till restaurang Antep
Esplanaden 5 i Norrtälje (vid Polishuset)
Tel: 0176-101 30, 073-7769127, www.anteps.se.
Öppet: Mån-Tor 10-22, Fre 10-23, Lör 12-23 & Sön 12-21

Aktuellt, klicka på nyheten du vill läsa: