Veckans Lunch

Anteps – Veckans lunch

Lunch måndag-fredag kl: 10:30-14:00. Pris: 140 kr (avhämtning 140 kr). I varje lunch ingår sallad, måltidsdryck, bröd och kaffe+kaka

Vecka 3

Måndag 13/1

Panerad fisk serveras med kokt potatis och citronmajonnäs

Grillad kyckling serveras med chilimajonnäs och ris

Vegetarisk frittata

Köttfärsjärpar i brunsås serveras med kokt potatis

Tisdag 14/1

Vegetarisk piccata serveras med ris

Pocherad fisk i varm dillsås serveras med kokt potatis

Kycklingsauté serveras med ris

Raggmunk med stekt fläsk, löksås och lingon serveras med kokt potatis

Onsdag 15/1

Kycklingfärsbiffar serveras med ris

Vegetariska biffar serveras med vitlöksyoghurt och ris

Stekt strömming med lingon, skirat smör och potatismos

Dillkött serveras med kokt potatis

Torsdag 16/1

Fläskytterfilé serveras med rödvinssås och kokt potatis

Tandoorikyckling serveras med ris

Ångad fisk serveras med pepparrotssås och kokt potatis

Ärtsoppa & pannkaka med pannkakssylt och vispad grädde

Fredag 17/1

Fläskschnitzel serveras med kokt potatis

Vegetarisk auberginegryta serveras med ris

Kyckling Toscana serveras med ris

Panerad fisk serveras med dansk remouladsås och kokt potatis

Vi serverar alltid dessa luncher:

Lasagne al Forno eller Moussaka

Valfri kebab, pizza 1-20 eller valfri sallad